دانلود تحقیق درمورد حليه القرآن

دانلود تحقیق درمورد حليه القرآن

0 1.7k
دانلود تحقیق درمورد حليه القرآن

با دانلود تحقیق در مورد حليه القرآن در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق حليه القرآن را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق حليه القرآن ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد حليه القرآن

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:15 صفحه

قسمتی از فایل:

منابع:

[1]، التيسير في القراءات السبع، ابو عمرو عثمان بن سعيد الداني الاموي، ص 18، [2]، همان مدرك، [3]، سرالبيان، حسن بيگلري، ص 144، [4]، حليه القرآن، سيد محسن موسوي، ص 26، [5]، همان گونه كه در تعريف آن اين دو قيد آورده شده بود. [6]، التيسير،‌ابوعمرو، ص 226، [7]همان مدرك

كسي كه قواعد قرائت سبعه را فرا گرفته و مي‌خواهد قرآن را تلاوت نمايد آيا مخارج حروف را بايد در هر يك از قرائت‌هاي هفتگانه و يا دهگانه و... به طور يكسان رعايت كند، يا مخارج حروف هم‌ طبق قرائت اختلافي است؟‌ آيا ادغام          يرملون را در ديگر قرائت‌ها هم بايد عمل نمايد يا اينكه ادغام يرملون مخصوص قرائت عاصم است؟ و قواعد ديگر همچنين. و خلاصه قاري قرآن چه مواردي را بايد در همة‌ قرائت‌ها رعايت كند و چه مواردي را بايد با اختلاف، تلاوت نمايد؟ با تعريف و تشريح جداگانه قرائت و تجويد، تفاوت‌شان و همچنين جواب سؤالات حاصل مي‌شود. براي بيان مطلب، مقدمتاً بايد بگوييم كه قرائت بر دو نوع است: 1. قرائت بالمعني الأعم، 2. قرائت بالمعني الأخص. منظور از قرائت بالمعني الأعم، همان است كه در عرف جامعه قاريان، مقصود مي‌شود كه مترادف معناي «تلاوت» است؛ يعني: خواندن قرآن،‌حال به صورت ترتيل يا تحقيق و يا غيره باشد. و منظور از قرائت بالمعني الأخص آن است كه در كتب تخصصي علوم قرآني از آن بحث مي‌شود كه منسوب به يكي از قرّء سبعه يا عشر و يا... مي‌باشد. به بيان واضح‌تر: وقتي مي‌گوييم ابن كثير آيه چهارم از سوره فاتحه را «ملك يوم الدين» قرائت نموده، [1] منظور اين است كه قرائت ابن كثير در اين آيه چنين است. يا وقتي كه مي‌گوييم «عاصم» همين آيه را «مالك يوم‌الدين» قراءت نموده، [2] منظور همان «قرائت»‌ عاصم است، به بيان ديگر مصاديق واقعي «روايت حفص از عاصم «قارئت بالمعني الأخص است و يا منظور از بالمعني الأخص، هر يك از قرائت مختص قرّاء سبعه را گويند كه مخصوص آن قاري مي‌باشد. و اما معناي تجويد: سرالبيان مي‌نويسد: تجويد، مصدر باب تفعيل، در لغت به معناي نيكو كردن و در اصطلاح، علمي است كه در آن از شناسايي مخارج و صفات حروف تهجي و محل وقت و وصل و قواعد و دستورها قرائت قرآن مجيد و نيكو خواندن آن بحث مي‌شود.[3] و حليه القرآن با بيان واضح‌تر مي‌گويد: تجويد، در لغت به معناي تحسين، تكميل، نيكو گردانيدن آمده است.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر