دانلود مقاله درمورد بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها

دانلود مقاله درمورد بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها

0 1.6k
دانلود مقاله درمورد بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها

با دانلود مقاله در مورد بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها ادامه مطالب را بخوانید.

 

نام فایل:مقاله در مورد بازيافت پلاستيك از نمكي‌ها تا كارگاه‌ها

فرمت فایل: word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:7 صفحه

قسمتی از فایل:

بازيافت ضايعات پلاستيكي در شهرهاي ايران غيراصولي و بدون هيچ گونه كنترل و برنامه‌ريزي منطقي صورت مي‌گيرد. حجم بسياري از مواد پلاستيكي را دوره‌گردها از گوشه و كنار شهرها و حتي از درون نهرهاي فاضلاب جمع‌آوري و روانه هزاران كارگاه كوچك غيربهداشتي مي‌كنند.

پايگاه اطلاع‌رساني شهرسازي و معماري: حيات، رشد و توسعه صنايع در گرو وجود صرفه اقتصادي طرح‌هاي صنعتي است. صنعت بازيافت نيز از اين قاعده مستثني نيست و به نظر مي‌رسد بايد به موازات بررسي زيست محيطي و بهداشتي، به عوامل اقتصادي بازيافت محصولات توجه شود. چرخه بازيافت مواد چرخه‌اي بسيار طولاني و هزينه‌بر است و دراين ميان بازيافت پلاستيك با توجه به زياد بودن هزينه بهره‌برداري و ساير هزينه‌هاي ساليانه نسبت به سود حاصل از فروش محصول بازيافتي به نام «گرانول» توجيه اقتصادي مناسبي ندارد .

پلاستيك ماده شيميايي است كه از نفت خام تهيه و مواد مختلفي به آن اضافه مي‌شود. PVC يكي از انواع پلاستيك‌هاست كه حاوي عنصر كلر است و از نظر زيست محيطي خطرات بسياري را در بر دارد. هنگام توليد و تهيه پلاستيك مواد سرطان‌زا وارد محيط مي‌شوند در صورت آتش گرفتن اين ماده ، مواد خطرناكي از آن متصاعد شده و محيط را مي آلايند .

دست اندركاران صنعت بازيافت معتقدند بازيافت پلاستيك با توجه به هزينه بالاي آن و ساير هزينه‌هاي وابسته توجيه اقتصادي مناسبي ندارد. اما در عين حال با توجه افزايش جمعيت و به تبع آن افزايش ميزان توليد زباله‌هاي پلاستيكي بازيابي اين بخش از پسماند ها نيز ضرورتي انكار نا پذير است.
از سوي ديگر بازيافت زباله هاي پلاستيكي در صورتي كه در يك فرايند نظام يافته قرار گيرد و كنترل شود مي تواند در اشتغالزايي و تامين حفظ سلامت و بهداشت محيط زيست تاثير گذار باشد.
دكتر «منيره مجلسي‌نصر»، عضو هيات علمي و مدير گروه بهداشت محيط دانشگاه شهيد بهشتي  يكي از مشكلات مهم توسعه شهري و صنعتي را مساله دفع مواد زائد جامد مي‌داند و معتقد است بسياري از كشورها در زمينه‌ مديريت اين مواد با مشكل مواجه و نيازمند راه‌حل‌هاي جامع و كاربردي هستند.
به گفته اين كارشناس بر پايه «دستور كار 21 » كنفرانس «ريو» در سال 1992، اگر اقدامات لازم در زمينه مواد زائد صورت نگيرد با توجه به تغيير جمعيت از 3/5 ميليارد نفر در سال 1992 به 5/8 ميليارد نفر در سال 2025 ميلادي، ميزان مواد زائد توليدي از نظر حجمي به 4 تا 5 برابر مي‌رسد.
اين امر در ايران نيز با افزايش روزافزون جمعيت و گسترش مداوم شهرها از يك سو و توسعه فعاليت‌هاي صنعتي، تجاري و خدماتي از سوي ديگر منجر به توليد مقادير زيادي مواد زائد جامد شهري شده كه در بيشتر مواقع با توجه به كمبود امكانات و بودجه، مشكلات بسياري را در پي داشته است.
دكتر «هايده شيرازي»، مدير عامل سازمان بازيافت و تبديل مواد كرمانشاه از ديگر كارشناساني است كه معتقد است جمع‌آوري پسماندها در بسياري از شهرهاي ايران، حتي در شهرهاي بزرگ، به دليل فقدان برنامه‌ريزي مناسب با افزايش پسماندهاي ناشي از تجمع جمعيت (افزايش مهاجرت و جمعيت) و تغيير الگوهاي مصرف (استفاده از مواد يك بارمصرف پلاستيكي) به معضل بزرگي تبديل شده است. امروزه مديريت پسماند ديگر فقط منحصر بر جمع‌آوري پسماندها نيست، بلكه جمع‌آوري پسماندها يكي از حلقه‌‌هاي مهم مديريت آن يعني آموزش، تفكيك، جمع‌آوري، بازيافت و پردازش است .

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر